Pomidorusalsa.jpg picture by Vilciukas


Kadangi dabar BBQ sezonas, siūlau labai paprastą, bet labai skanų padažą puikiai tinkantį ne tik prie mėsos kepsnių (vietoje kečiupo), bet ir miltuose pavoliotų ir aliejuje iškeptų aguročio kepsniukų… Tikiu, kad galite rasti ir kitų jo pritaikymo variantų! Ši salsa tokia skani ir gaivi, kad aš su pasimėgavimu valgau ją vieną tiesiog kabindama šaukštu - didžiausiu kokį tik turiu… :-)


Taigi, gaminti paprasta kaip 2×2 - imate 2 pomidorus, pusę svogūno, saujelę šviežių bazilikų (galima vietoje jų pertražolių - kas labiau patinka) ir viską sudedate į kombainą. Įberiate pagal skonį druskos ir pipirų. Kelis kartus prasukate, bet nepersistengiant, kad liktų pomidorų gabaliukų ir tiekiate.  Prego!

Rodyk draugams